!! NB NB !! Mandags lagerpåfyll – sett, gå!

Vi er i gang med å fylle på med ny leveranse. Vi må skynde oss, fordi neste allerede er rett rundt hjørnet! Sånn er det bestandig.

Det er allerede over 4000 stk. dekk på lager hos oss. – De mest populære størrelsene er tilgjengelige med en gang, mens leveranser fra produsenter kommer 2 ganger i uka, så ventetiden er veldig kort.

Til tross for pent vær, må vi i bransjen vår allerede nå begynne å tenke på vintersesongen.

Skift, skift, skift, endelig på tide med dekkskift!

Vi kommer til å gjøre dere litt mer kjente med enhver betegnelse, som dukker opp på sidene til våre dekk! Den mest primære er sikkert størrelsen, men hvordan å forstå den?

Vi kaller inn til tavla den størrelsen vi mener er mest populær, det vil si: 195/65R15.
195 – betyr dekkets bredde oppgitt i millimeter
65 – betyr dekkets høyde oppgitt i prosent fra bredden – dvs. 65% av 195 mm
15 – felgens diameter oppgitt i tommer

Rett etter dekkets størrelse kommer såkalte indekser – ett tosifret tall og én bokstav – f.eks. 91H, hvor 91 betyr hjulets maksimal tillatt last (i dette tilfellet 615 kg), og H betyr hastighetsindeks (i dette tilfellet 210 km/t). Vi anbefaler å sjekke ut indekstabellen for å forstå enkelte indekser.

Vi kan i tillegg lese av produksjonsdatoen på dekket. Som oftest er den skrevet etter påskriften «DOT». Deretter, i en rekke bestått av fire sifre, kommer først ukenummer, så produksjonsåret til dekket, f.eks. 4419 – uke 44 i 2019.

På hvert enkelt dekk finner vi i tillegg navn på produsenten og modell. På en av sidene bør vi også kunne finne stedet der dekket har blitt produsert.

I nærmeste fremtid kommer vi også til å dele mer kunnskap om betegnelser som RFT, MO, XL, Radial, M+S og andre med dere.

Prisliste for våre dekk: http://www.trollrental.no/index.php/no/dekk.html

Før dere kjøper, anbefaler vi å ta kontakt med vår rådgiveravdeling.

TROLLRENTAL AS - KONTOR - BUTIKK
Gjerdrumsveien 38, 2020 Skedsmo
tel: 96 846 845
email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
http://www.trollrental.no/

logo bootom All rights reserved by Trollrental.no